Контракт Плюс

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

НАЧАЛО »  НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Нашите клиенти са утвърдени компании с различна дейност (строителство, търговия на едро и дребно, услуги, здравеопазване, ветеринарно-медицинска помощ, недвижими имоти, реклама,сервизна дейност, образование и др.). Вярваме, че няма по-добър индикатор за нашия успех от доверието на клиентите ни към нашите услуги. Търсим обратна връзка и се стремим към потоянно развитие в съответствие с вашите потребности.

За повече от 10 години в частният бизнес съм научила: качеството си има цена и за един успешен бизнес добрият счетоводител е задължително условие, но бях приятно изненадана от финансовата стойност на безценната подкрепа, която получавам от Партньорите си (смея да ги нарека така!) от счетоводна къща „КОНТРАКТ ПЛЮС".

инж. Румяна Стаматова, управител СТМ „Си Консулт 2005" ЕООДСлужба по трудова медицина рег.номер 597/2016

Клиенти сме на Контракт Плюс от 2010 година.Думите с които бихме ги окачествили са: професионализъм и коректност. Освен това, от тях получаваме внимателно отношение, добра съвместна работа, различни варианти за решения на поставени казуси. Оценката ни е положителна и основно доказателство за това е желанието ни да продължим да ползваме услугите им.

д-р Мартин Костурски, управител VIP ClinicМедицински Център ВИП КЛИНИК

Екипът на счетоводна фирма „Контракт плюс" е позитивен, отговорен и етичен, обръща внимание на детайлите. На тях може да се разчита за качество , за прецизност, за лоялност във всяко едно отношение. С радост и отговорно препоръчваме „Контракт плюс" на всеки, който се нуждае от коректен и професионален партньор.

В лицето на г-жа Антоанета Михайлова и останалите служители на фирмата намирам винаги бърза и коректна консултация. Знам, че не се страхуват от трудните неща, не се страхуват от предизвикателства, могатда мислят и да намират дори нестандартни решения.

Счетоводна къща „КОНТРАКТ ПЛЮС" разполага с висококвалифициран състав. Фирмата проявява отговорност с компетентната си консултация, вземане на най-правилното решение при възникване на ситуация за решаване на проблем и спазване на сроковете за предаване на съответната счетоводна документация при безусловно спазване на качеството.

Чорбаджи Иван, управител „Импера Бис" ЕООДИзработка на широк спектър печатни и рекламни материали.

Чрез препоръка на наши клиенти, сме техни клиенти от октомври 2014 година.Помогнаха ни за разрешаване на проблем, който не беше отстранен от бившите ни счетоводители.Радваме се, че един „проблем" ни срещна с този готин екип. От тях получаваме навременна информация, подкрепа, различни варианти за решения на поставени казуси.

Николета Славева, управител Енджи Инвест Груп ЕООД Бизнес, консултантски услуги, Текстилна индустрия, Търговия

В работата ни с „Контракт-плюс” винаги сме получавали адекватна, навременна и професионална помощ. За все повече фирми счетоводството не е просто набор от документи, които трябва да бъдат изрядни, а комбинация от решения, които изискват внимание и грижа за бизнеса им. Именно това получаваме от Тони и екипа й. Те са една от причините бизнеса ни да расте успешно. Спокойствието, че работиш с хора, които винаги ще изпълнят на 100% задачите е незаменимо за всеки управител на бизнес. Работим с тях от години и ги препоръчваме горещо!

Григор Йовов, управител на „Бизнес Тренд”Ние от Бизнес Тренд знаем, че бизнесът има нужда от конкретни измерими резултати от реклама. И правим точно това. Предлагаме SEO (оптимизация), Google AdWords и Facebook реклама.

Изключителни професионалисти, с добър подход към работата! Отговорни и отзивчиви, обръщат внимание и на най-малкия детайл. От съвместната ни работа близо 7 години, смеем да твърдим, че те са максимално компетентни в счетоводната сфера на дейност, постоянно развиващи се, лоялни и прецизни. Притежават безспорното умение за разрешаване на счетоводни казуси, добра аргументираност, спазват срокове! Организирани са! Внасят позитивност в нашия офис. Специални благодарности за гл. счет. Антоанета Михайлова!

Емил Асенов, управител Winterhalter БългарияДоставка, монтаж, сервиз и поддръжка на професионални миялни машини, консумативи и аксесоари Winterhalter.

Работя с фирма „Контракт плюс” от 4 години. Искам да изкажа своята благодарност за коректната, бърза и точна работа, за разбирането и толерантността, които проявяват. Досега не е имало поставен от мен въпрос, който да не е решен и отработен експертно. Не се спират пред трудни казуси, а ги разучават и разрешават своевременно. Надявам се на дълга съвместна работа и бих ги препоръчала на всеки.

Вероника Асенова, управител на „Салио”Глътка свеж въздух от първата „Солна Пещера” в България.

Работим със счетоводна фирма "Контракт плюс" от самото основаване на нашата компания. Избрахме г-жа Антоанета Михайлова заради нейното лъчезарно излъчване и позитивно отношение към всеки един клиент. През цялата ни съвместна работа сме получавали винаги професионално и етично обслужване и с удоволствие препоръчваме "Контракт плюс" като сигурен и надежден партньор.

Тони Гюргаков, управител на „Нобилис Естейтс”Nobilis Estates EOOD е компания, работеща в сферата на бизнес недвижимите имоти и е единствената специализирана 100 % българска компания в тази област, предлагаща посредничество, управление, проектен и сграден мениджмънт.

През времето на нашето сътрудничество, което продължава повече от 14 години, Контракт - плюс ЕТ в лицето на г-жа Антоанета Михайлова работи като лоялен партньор, на когото може да се разчита както за високо качество на предлаганите услуги, така и за спазени срокове за изпълнение на поети ангажименти. Между двете фирми има приятелски дух и същевременно професионално взаимодействие.

ВН ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Строително-изпитвателна лаборатория.

БИЗНЕС ТРЕНД ЕООД

Екип от ИТ специалисти.

НОБИЛИС ЕСТЕЙТС ЕООД

Управление на недвижими имоти

ИНЖЕНЕРИК ЕООД

планира и проектира градската и индустриалната инфраструктура на бъдещето. Ние правим това, като предлагаме квалифицирани услуги в областта на консултиране и проектиране, управление на проекти и управление на активи с направления индустрия, води, отпадъци и възобновяема енергия.

ЗДРАВИЯТ ЧУК ЕООД

е фирма , предлагаща на пазара заготовки и детайли от ковано желязо и металопластика. С натрупания опит, богатата гама и складови наличности ние сме в помощ и услуга на всички, които създават магията на кованото желязо. Наши клиенти са строителни компании, фирми, специализирани в производството на метални продукти.

Автошкола ЕЛИТ

Образователен център за подготовка на ученици по математика, БЕЛ и английски език, подготовка за матури, лятна занималня. Шофьорски курсове Професионална компетентност и ADR за водачи

?

Тук може да е Вашата фирма

Ние благодарим на всички клиенти за това, че съвместната ни работа е подчинена на взаимно уважение и лоялност. Считаме, че това са задължителни предпоставки за съществуването и развитието на успешно и дългогодишно сътрудничество.